Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaat het om het verven van alle mogelijke elementen buitenshuis zoals kozijnen, dakkapellen, deurposten en deuren, maar ook schuren, tuinhuisjes, schuttingen en veranda's.

Buitenschilderwerk heeft niet alleen een esthetische, maar ook een beschermende functie. Verf zorgt ervoor dat houten delen kunnen ademen, maar niet worden beïnvloed door vocht en andere invloeden van buitenaf.

Houtrot reparatie

Goed schilderwerk maakt uw woning waterdicht en tochtdicht. Begint u scheurtjes of barstjes te zien in kozijnen of andere delen van het exterieur van uw woning? Dan is het tijd voor een opknapbeurt. Is het echter al verder dan alleen wat beginnende scheurtjes en is er sprake van houtrot? Dan voeren wij vakkundige houtrot reparatie voor u uit voordat we gaan schilderen.

Optimale bescherming

Onze buitenschilders voeren al vele jaren onderhouds- en schilderswerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en aannemers. We kunnen u dan ook van dienst zijn in alle facetten van het vak. Schakel ons bedrijf in voor het schilderen van:
  • muren
  • deuren
  • kozijnen
  • dakgoten
  • tuinonderdelen

Jarenlange kwaliteit

Door alleen te kiezen voor de beste materialen en leveranciers bieden we u gegarandeerde kwaliteit. We stellen namelijk niet alleen de hoogste eisen aan onze mensen, maar ook aan de materialen en leveranciers waarmee we werken. Zo kunnen wij u garantie geven op onze materialen en werkzaamheden, heeft u ruime keuze in soorten en mogelijkheden en bent u altijd van één ding zeker: schilderwerk uitgevoerd door onze mensen gaat gegarandeerd vele jaren mee!

Hoogwerker

Wij beschikken over steigers en een hoogwerker om schilderwerk en onderhoudswerk op alle hoogten te kunnen uitvoeren. Wilt u zelf profiteren van de voordelen van een hoogwerker, maar niet uw onderhoudswerk uitbesteden? U kunt onze hoogwerker ook huren, inclusief machinist. De spin-rupshoogwerker heeft een werkbereik tot 16 meter hoog en 8 meter opzij, maar is erg compact en kan dus veel plekken bereiken. Neem contact met ons op over de beschikbaarheid en de prijzen.
Wij helpen u graag verder! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!