Uw schildersbedrijf in Groningen

Wij zijn een ervaren allround schildersbedrijf met hoogwaardig materieel. Zo beschikken we over een eigen moderne hoogwerker waardoor wij in staat zijn om effectief uiteenlopende schilderswerkzaamheden te verzorgen. Ons schildersbedrijf werkt voordelig, snel en met minder overlast. En dat is fijn, want op die manier kunnen we u een totaaloplossing aanbieden: één contactpersoon en één team dat uw werkzaamheden van A tot Z uitvoert.

Persoonlijk

Schilderen is onze passie. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardig schilderwerk en een uitstekende klantbeleving. Dat betekent dat wij ons best doen om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Zo heeft u contact met één contactpersoon die al uw wensen met u doorneemt.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van blijvende kwaliteit. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Wanneer ons schilderwerk onverwacht minder duurzaam blijkt dan redelijkerwijs te verwachten valt dan herstellen wij dit zo snel mogelijk zonder extra kosten. We zijn niet voor niets al vele jaren hét betrouwbare schildersbedrijf in Groningen en omstreken.
Wij helpen u graag verder! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!