Verfspuitspecialist

Verfprofessioneel is gespecialiseerd in het spuiten van interieurverven. Niet alleen de wanden en de plafonds maar ook uw kozijnen, deuren en ramen voorzien wij in een mum van tijd van een super strakke verflaag in elke gewenste glansgraad.

De voordelen van verfspuiten in plaats van aanbrengen met de kwast en roller spreken voor zich:

  • Super strak
    Alsof uw woning in de fabriek is voorzien van een verflaag. Geen aanzetten of strepen van rollers en kwasten, en een tot 4 keer dikkere laagdikte aangebracht in `1 bewerkingsgang waardoor het verfwerk er voller uitziet en kleuren gegarandeerd volledig dekken, tot in de kleinste hoekjes.
  • Kortere doorlooptijd
    Uiteraard blijft de voorbewerking van de te behandelen oppervlakten hetzelfde, maar het afwerken gaat door het spuiten niet alleen veel sneller maar door de grote laagdikte waamee gespoten wordt ook in 1 bewerkingsgang in plaats van 2 tot 3 bewerkingsgangen met kwast en roller.
  • Betere planbaarheid
    Door de kortere doorlooptijd zijn onze werkzaamheden strak te plannen. Erg belangrijk voor verhuizingen, verbouwingen en nieuwbouwsituaties waar opeenvolgende werkzaamheden elkaar niet in de weg moeten zitten. Zo spuiten wij het liefst voordat de vloer en de keuken geplaatst worden, dat scheelt in het afplakwerk en bevordert de snelheid.

Bij binnen schilderwerk kunnen we u ook passend kleuradvies geven. Dankzij dit kleuradvies wordt er een interieur gerealiseerd dat volledig past bij uw wensen en de stijl van uw woning of pand. We voeren al jarenlang succesvol binnen schilderwerk uit voor particulieren en bedrijven. Zowel bij nieuwbouw, onderhoud als renovatie bieden we een passende aanpak voor een optimaal resultaat. 

Optimale beschikbaarheid

Onze professionals zijn op afspraak en op korte termijn beschikbaar. Doordat wij efficiënt werken en ook zeer ervaren zijn in bijvoorbeeld spuitwerk, zorgen onze werkzaamheden voor minimale overlast. Heeft u een (nieuwbouw)woning die voor de verhuizing nog afgewerkt moet worden? Wij kunnen een passende totaaloplossing bieden. 

Jarenlange kwaliteit

Door alleen te kiezen voor de beste materialen en leveranciers bieden we u gegarandeerde kwaliteit. We stellen namelijk niet alleen de hoogste eisen aan onze mensen, maar ook aan de materialen en leveranciers waarmee we werken. Zo kunnen wij u garantie geven op onze materialen en werkzaamheden, heeft u ruime keuze in soorten en mogelijkheden en bent u altijd van één ding zeker: binnenschilderwerk uitgevoerd door onze mensen gaat gegarandeerd vele jaren mee! 

Wij helpen u graag verder! Vraag nu een offerte aan!